Vooranker Voorafje

Stel, je hebt een restaurant en een heftig nautisch verlangen. Wat doe je in zo’n geval? Hetzelfde als Marko Pol en Bianca Mens van het Hoornse Restaurant Hendrickje Stoffels. Je zet om te beginnen gewoon een vaartochtje op het menu. Deze verzorgde ‘havencruise’ in de luxe aperitief-sloep ‘Bastaard’ werkt als een onderscheidend voorafje. Want en route met kapitein Piet wordt ook gedacht aan de inwendige mens – dat blijft tenslotte je vak. Voor ‘een apéritif sur l’eau’ met amuse gaat u bij het bekende ‘middeldijkje’ natuurlijk even voor anker. Er kunnen twaalf personen mee en je kunt je ook vanaf een gemakkelijke parkeerplaats door de Bastaard laten ophalen. Want “Rondjes varen is immers veel leuker dan rondjes rijden voor een plekje voor de auto!”

Vond je dit interessant? Deel het met anderen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Geschreven en/of gepubliceerd door

Bert Kuijpers

Lees ook

Wijdemeren voert heffing in op de huur van gemotoriseerde vaartuigen

Clean up on Tour haalt record zwerfafval uit het water

Suzuki viert 60 jaar buitenboordmotor-innovatie en toont duurzame DF60A FFV

Vaarpartners